Werter Opublikowano 29 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 -O czym myślisz? … Piękny umysł... -Jedna z wielu… Głębia… oczu… -kobiet wielu... Już tęsknię -To minie… Zmysły rozdziera! -Jesteś silny nie… Zginiesz? … Pewnie to racja… Minęła jedna, Nastanie druga, Era -Ocknij się! Człowiecze! Twa dusza... umiera
Książe i Róża Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 wiersz piekny szkoda tylko ze Ksiaze odszedł.
Karolina Krzymińska Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Śliczny wiersz ..........Gratuluje .......
Mirosław_Serocki Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Kompletne badziewie.
Książe i Róża Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mam nadzieje ze dusza jeszcze nie umarła. Powinienes dalej pisac masz talent nie rezygnuj. Wiersz jest piękny zaufaj mi przyjacielu.
Vilemmo A Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 do mnie on nie trafia,ale to nie chodzi o to-pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi