jan_komułzykant Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 zjadłem dziś obcego lub część jego jakąś rzygać nie rzygać strasznie cierpi ego psiakość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Marlett Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) niesmaczne jedzenie kością w gardle stanie lepiej będzie jeśli ego głodne pozostanie uffff :) Edytowane 1 Listopada 2017 przez Marlett (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś nieopatrznie "dotknąłem" tematu (w czyjejś obronie), który okazał się niewart zachodu i nie chodzi tylko o "czas i atłas". Dzięki Marlett - świetna odpowiedź. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bywa, że sprawdza się inna zasada kto byle co je ten byle co gada :)))
jan_komułzykant Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 tu sąd mam zgodny: kto zbyt się napnie zdarzy się głodny kawałek chlapnie ;)
Rekomendowane odpowiedzi