Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Co połeta miał na myśli wnet wysilam trzy komórki w wujka googla wpisze frazy czekam szuka zdań tysiące synonimów i tłumaczeń nic nie znalazł wiec to musi być na prawdę nowatorskie ale Autor złożył zdania bo mu słowa szeleściły nic nie znaczą tak po prawdzie lecz elity zachwyciły ślą peany och i achy a nasz autor z głupią miną rzekł był tylko to jest obciach tak fortunnie sie złożyło Edytowane 11 Października 2017 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 3
beta_b Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 O Autorze, w końcu o mnie :D Ale fakt - aż mnie skręca, żeby podstawowe błędy poprawić. Zamiast wujka googla - ciocia bb.
Leszek Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Wiele lat temu usłyszałem od jednego krytyka, który często bywał jurorem konkursów poetyckich: najbardziej we współczesnej poezji lubię poetycki bełkot. Ponieważ nie potrafię sprostać takim wymaganiom, to przestałem wysyłać wiersze na konkursy.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. FOCH jakszesz pani może nie ma błędów w tym utworze to jest Żtuka przez Ż wielkie pani śmiejesz sie bezczelnie a nie zaraz to satyra wiec dla śmiechu można gilać ;) nie bij piany użyj młotka teraz twoja zwrotka ciotka :D
beta_b Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Tyś na morzu a ja w pracy i nie będę się tłumaczyć, bo na wachcie patrzysz wkoło tak ja w pracy mam wesoło ale muszę dla pięniedzy działać a nie rymy składać. Edytowane 11 Października 2017 przez beta_bez_alfy (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie miałem pojęcia że takowe się odbywają. Zresztą jak to mówi Deonix z czym miałbym iść do ludzi :) kiedyś jeszcze napisałem Sztuka W głowie się nie mieści Za kroplę farby wydać dwadzieścia tysięcy Mówią o tym obraz A w nich tyle powagi W mej głowie krzyk dziecka "Król jest nagi" Ale to nie śmieszne chyba :) Edytowane 11 Października 2017 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, Marcinie, dobre. Tak przez przypadek powstają super wiersze. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam ja bardziej lubię te które powstają z premedytacji autora ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi