ja_bolek Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Anagram diakrytyczny. Może / _ _ _ _ _ _ / / _ _ _ _ _ _ / śrubę? Wkręcił! Sympatyczny z niego wróbel! (Ćwirek wkręci) Edytowane 11 Października 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji) 1
ja_bolek Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Anagram diakrytyczy Jaki dzień dzisiaj ? Jaki? Dzisiaj / _ _ _ _ _ _ / / _ _ _ _ _ _ /. (piątek pętaki) Edytowane 13 Października 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z uwagi na poczynione przeze mnie zmiany w temacie "Anagramy diakrytyczne" to Ćwirek nie może wkręcić śrubę! Daszek znad "c" nie może znależć się niżej swojego poziomu, tzn. wystąpić jako ogonek litery "ę".
ja_bolek Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) ANAGRAM DIAKRYTYCZNY. Bogdan, Bogdan ... ******************* Z Bogdana / _ _ _ _ _ _ / zrobiłem / _ _ _ _ _ _ /. Wybaczcie za ten diakrytyczny ... unikat! ŁAZUKI ŻULIKA Edytowane 23 Października 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi