M_arianne Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Żar i wiraż. Otokar, arak oto. Oto Protazy za tor po to. Są? Dąs, orzech chce z rosą dąs. Ile że Janina, i dni Indianina, jeżeli... Mag, łez - kil - te i w świetlik zełgam. A Janina Morusała z szałasu roman i Naja. O, ta noc, a to Kupały, wyłap u kota, co na to. A na ilu jodowana woda ładowana, wodo Juliana? Anna, i Lilianna panna; i lilakom smoka Lilianna, i Anna. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez >Marianna< (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Jan naj! Janeczce naj! Edytowane 25 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) IWONA Jutro Ta dama da tortu Janowi. ZŁO ZOŁZ Tai wkoło kwiat, taki łan ... i finał, i kat. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam i okwiecone noce, i w koi mat.
ja_bolek Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 To do gołdy bej u kata! Tani barłóg. Olewa Wawel ogół. Rabinat. Atakuje bydło Godot.
ja_bolek Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż mołojcu Łucjo "łomża"?
ja_bolek Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jankielku kleik naj! Jan goni babę. Babino gnaj! Edytowane 2 Lipca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i goni Makary raka, minogi
ja_bolek Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kupała w wała ... puk!
Rekomendowane odpowiedzi