Vilemmo A Opublikowano 25 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jak moglam kryc gleboko w dziurawym sercu To co tak przezywalam,kazdego dnia I kazdej samotnej nocy Ile razy robilam to samej sobie Ile jeszcze musi minac czasu Zanim zobacze nieskazony swiat I zagoi sie moja samotna rana Kto teraz placze tak jak ja Sam? Jestes daleko Oddalasz sie jeszcze bardziej Zostawiles mnie, poza swoim swiatem Gardzisz mna,zniechecam cie Sprobuj zrozumiec Ja bez ciebie bladze Jak mozesz byc az tak slepy Na moja milosc do ciebie Nie dawaj mi samotnosci,prosze Nie odchodz Jeszcze tu nie byles Ze mna,blisko.. Nie zostawiaj mnie Tak tutaj ciemno Nie zostawiaj mnie Tak tutaj ciemno.. Najgorsza jest swiadmosc Zdmuchnelam z wlasnej woli Cienka pajeczyne co miala Byc naszym lacznikiem Przylozylam swoja dlon do Twoich obumarlych oczu..
Książe i Róża Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Ciekawy wiersz. Prosty i zawierający przesłanie. Czytałam tez inny twój wiersz ale ten bardziej mi sie podoba. Róża
Rekomendowane odpowiedzi