ja_bolek Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Ej, Ula baluje! Ej, i po balu Ula, bo pije! Laba ma. Bal! Co wozi Kukiz? Owoc. I ma co ? Wozy. Z owocami. Ej, owocowo je! Edytowane 24 Maja 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji) 1
ja_bolek Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Ulo ... Po Opolu! To posłał ... Sopot. Molo ma radar. Rada ramolom. molomolom ... to posiada i Sopot. Na mole Marsa nasra meloman. Sram na motorek - erotoman Mars. Edytowane 26 Maja 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wódy żal, Opola, Żydów! To po sopel opos - Opole po Sopot. Edytowane 1 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Aram okładał komara, Arama Tamara. Ara goń ogara!
ja_bolek Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) a na morze nie chce Inez Romana a na motorek Edek, erotomana a "Barbara" arab, raba ABAR BARA ARAB RABA Kobold i liliput. Tu pili. LIDL obok. I MAKRO z ozorkami imama mami. Ech, chce golonek Edek, enolog. Iga nie chce. I nagi. Miga na migi - figi ma nagim. Edytowane 4 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) tam etycy ... temat (opolopoemat) da Jaki z bzika jad o, mamo o, tato bul, ślub mam Edytowane 6 Czerwca 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 ROGI Wała wigor mały. Ryłam.
ja_bolek Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 góra golonek, obok ... enologa róg Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zarazę! Chcę zaraz! Zarazę ssę zaraz.
ja_bolek Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Ej, Opole , czarka jeżom! Może jak raz cel - opoje? Edytowane 16 Września 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 meta - morał aromatem metal bywa ławy blatem
Rekomendowane odpowiedzi