Annie Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Czy tak naprawdę można kochać nie fizycznie, tylko psychicznie się męczyć i pić, o swoim lubym pisać wiersze romantyczne, w stronę księżyca spoglądać i śnić. Czy my tu mamy coś na pewno do zrobienia, przepracowania złej karmy czy coś, rozterki duszy się tu liczą czy też chemia, feromony rządzą czy skądś jakiś gość. Czy tu powstało pole morfogenetyczne, w którym grzęźniemy wrzuceni jak w wór, antagonizmy i przyjaźnie fantastyczne, pływają razem w tej chmurze iCloud. Edytowane 6 Maja 2017 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
Annie Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Małe ryzyko, najwyżej przepadnie czy jesteś z Jury ? ale nie tej Krakowsko- Częstochowskiej . pozdr
Annie Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 No skoro tak uważasz, to chyba usunę tekst
Marlett Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Nie , nie usuwaj - fraszka we współczesnym klimacie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, można poprawiać, regulamin pozwala :)
Annie Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Marlett, Alicja - wielkie dzięki za wsparcie :-) Pomyślę nad poprawkami - jeszcze jest trochę czasu. Ostatecznie kobieta nie tylko jest w ciąży ale też zmienną jest :-) Klimat - jako kobieta wiem, że można być w ciąży urojonej - czyli być i nie być. Pozdr
ja_bolek Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 czuję, jeśli można, niezdrowy klimat
Marlett Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Najbardziej kiedy jest zimno i pada deszcz ...okropnie :))) 1
bronmus45 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Miłości platonicznej długo nie pożywisz; znajdziesz sobie inną. Na tamtą się skrzywisz. Gdzieś w Platona "Uczcie" są takie przypadki; lecz między Polakami?... Obraz raczej rzadki Zagraj więc znowu w "zielone" które Ci ożywią dreszcze. Ciesz się życiem, póki możesz jeszcze... i jeszcze... i jeszcze
Annie Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Bronisław- Zgrabny tekst, podobasię Edytowane 6 Maja 2017 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
Annie Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Marlett - wtedy można złapać wilka ? Pozdr 1
Oxyvia Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Annie, sorki, ale ja też uważam, że nie jest to ani fraszka, ani na temat. Czyli nie tutaj miejsce dla tego wiersza. Natomiast w odpowiednim dziale wyglądałby bardzo dobrze. :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spodobało mi się twoje poczucie humoru :) aż żal że tekst nie jest w tym tonie ale każdemu wolność w swojej zagrodzie... czy tak jakoś :) pozdr
Annie Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) @Oxyvia_J. Trudno, dzięki za uwagi, ale przecież jest o miłości i nawet na melodię z Kabaretu Starszych Panów :) @Mariusz_Sukmanowski Ja też żałuję, ale miłość to poważna sprawa :) Pozdr Edytowane 16 Maja 2017 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
Oxyvia Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Acha. U mnie nie słychać melodii, mam komputer bez nagłośnienia.
Rekomendowane odpowiedzi