dobry czas Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Albowiem nie rozeznaję się w tym Co czynię: gdyż nie to czynię, co chcę Ale czego nienawidzę, to czynię List do Rzymian Rozdz.7 wers.15 Dwie natury Zobaczyłem go w kałuży wody Jak z zaciekawieniem patrzył na mnie Był podobny choć anonimowy Liczył że w pamięci go odnajdę W wystawowej szybie uśmiechnięty Maszerował z wyciągniętą ręką Pewnie myślał że go rozpoznaję I że w głowie jarzy już światełko Próbowałem zagubić się w tłumie Być jak inni nieznanym z ulicy Chciałem bardzo sam siebie zrozumieć Rozsmakować w cierpkości goryczy Bo czy korzeń który w górę pnie się I o który potyka się wielu Zna odpowiedz na przykazań dziesięć Czy osiągnie w życiu apogeum Jest reguła która za mną chodzi Wielkim cieniem kładzie na sumieniu Zamiast kwiatów które chciałem zrywać Kąkol w ręku zamiast Marsa Wenus
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rytm skacze do woli a końcówka nie jasna Pozdrawiam
dobry czas Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witaj Jacek,,,miło że zajrzałeś ,,,zastanawiam się co chciałeś mi przekazać wypisując te znaki liczb zobaczyłem go w kałuży wody 4/5 jesli chodzi o sylaby to raczej.... 5/5 jeśli mogłby podzielić się ze mna co miałeś na mysli będę wdzięczny Pozdrawiam
Damien_Dam Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Wenus - Ostoją kobiety, Mars - Ostoją mężczyzny, Dalej nie widać w kałuży, może w Tej goryczy - Blizny A któż to taki Nieznany? Pozdrawiam. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Damien_Dam (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi