Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @MigrenaZainteresuję się tym tematem, czy lubisz historię współczesną?  
    • @Berenika97 i jeszcze. Bo nie mówimy o świętach typu zwycięstwa. Rozumie się przecież..... Bereniko. W wolnej chwili prześledź rewolucję w indonezji. Ja to przepracowałem. Włos się jeży na głowie. @Berenika97 piszę wolno bo na smartfonie. Wybacz 
    • @Berenika97 rodzina Mikołaja z Gorzkowa o przydomku Trąba pochodzącego od herbu jego ojczyma „Trąby” to znaczy siostra Jahna dała początek rodzinie Gorzkowskich od nazwy miejscowości Gorzków. Mikołaj i Jahna to rodzeństwo. A dzieci jej z pierwszego i drugiego małżeństwa to już Gorzkowscy. Myślę że jest to jasno napisane jeśli nie to wytłumaczę, bo to dopiero początek komplikacji.
    • @MigrenaRobię co mogę, aby uświadamiać młodych ludzi, jak powinniśmy postępować, aby móc sobie zawsze spoglądać w twarz i być spokojnym o sumienie.  @MigrenaW Rosji jest duża grupa czczących i rewolucję, i Stalina i Putina.  @Berenika97Ale rozumiem, że chodzi Ci o teraźniejszość, czasy obecne - to na taką skalę rzeczywiście zostaje Francja. 
    • @Berenika97 rewolucji bolszewickiej już się nie czci. Chiny to już nawet o Mao zapomniał. Rewolucja islamska to miniatura. Tylko Francuzi czczą masowe mordowanie. Nie wspominam o Banderze i innych bandytach bo to tylko bandyci
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...