Bernadeta_Karolewska Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Czasem patrząc w niebo tak po ludzku pytam, Powiedz, czemu w życiu człowieka tyle pożegnań? Tylko łzy,głucha cisza i bicie mego serca odpowiedzi nie mam... Myślę,że Bóg na drodze życia którą podążamy stawia nam skarb Ludzi najbliższych i cudownych przyjaciół których od zaraz kochamy To jak słońca promyk w szarej codzienności że mamy siebie nawzajem że razem idziemy przez radości i przez troski zawsze się wspierając Bo to przecież cud z nieba gdy w smutny czas ktoś w nasze życie wpada choćby na moment jak ptak I jaśniejsze stają się dni,bierzesz się w garść czyjeś dobre mądre słowa wracają nadzieję na lepszy czas. Lecz nagle los znów robi zwrot kolejny cios i czas znowu zły Bog odbiera skarb który nam dał serca kochane przestają bić a On mówi cyt...cichutko...nie płaczcie przecież tu wszystko jest tylko na chwilę tam u Mnie jest wszystko na zawsze... Wierząc J. ze życie nasze nie kończy się ale zmienia nie powiem dzisiaj ,,żegnaj,, lecz ,,do zobaczenia...,
Rekomendowane odpowiedzi