Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tu nasuwa się pytanie więc panowie i wy panie nie ukradkiem niczym szpiedzy ale z posiadanej wiedzy rozjaśnijcie swe umysły by obawy moje prysły bo nieszczęsna formalina w głowę mi zabiła klina więc główkuję tak od rana czy pisownia jest skopana i bez spacji dwa wyrazy rozcieńczone wodą gazy dały zamiast formy lina który w wodzie się wygina prezentując zwinność, zdrowie po to bym miał mętlik w głowie. Kto rozwiąże tą zagadkę temu ciastko i herbatkę fundnę, gdy emeryturę zechcą podnieść mi ciut w górę.
jan_komułzykant Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 @Henryk_Jakowiec Gdyby donosiciel miał donieść rzecz doniosłą, bez Kola-bo-racji nikt szans by nie miał z Rosją W Carnagie Hall i z Bono występ nie powali gdyby hala-barda w ciut większej była skali Uwaga, jak pod-niosą tę emeryturę, sam stawiam po pół basa, ciacha, plus fuck-turę. [img]http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif[/img]
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 @jan_komułzykant I tak to grę słówek o przeróżnym splocie można by uwiecznić na haku na płocie lecz darujmy sobie roztrząsanie sprawy spróchniał płot i z płoci oczyścili stawy. Pozdrawiam HJ
WiJa Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 nie wiem jak komu, ale przecież mi podnieśli dwa złote (nowe polskie) :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 @WiJa Ja też dostałem prawie trzy zeta lecz to jest kpina, bo dla faceta, który do bistro idzie na piwo mając trzy złote barman się krzywo patrzy, bo z góry wie, że napiwku nie da mu golec, który przy piwku rachuje w myśli i jak pies warczy bo mu na drugie już nie wystarczy a pierwsze przełknął za jednym łykiem więc na barmana spogląda bykiem wiedząc, że tutaj zasady mają i że na krechę piwa nie dają.
WiJa Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 @Henryk_Jakowiec na szczęście (a właściwie na nieszczęście) ja już swoje (żeby tylko piwo) wypiłem :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 @WiJa Ja by na dłużej piwa starczyło przechylam kufel by się sączyło wolno złocistą strużką wprost w usta i nikt nie powie, że to rozpusta lecz degustacja, delektowanie się złotym trunkiem a nie ochlanie tak jak to robią inni piwosze ja, co najwyżej o drugie proszę i na tym basta, bowiem szczęśliwy człowiek jest wtedy, gdy wstrzemięźliwy a nieopity, któremu czka się no chyba, że jest przy większej kasie ale to inna para kaloszy bo dla mnie, który te parę groszy dostał podwyżki na łez otarcie starcza na piwo i tanie żarcie. pozdrawiam HJ
Rekomendowane odpowiedzi