Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Tectosmith Mroźna zima, to fajna zima. Te nasze zimy są do d.... Bardzo dawno tu mnie nie było, nagle weszłam i trafiłam na Twój wiersz:-) Przypadek?  Wiersz bardzo ładny, taki przytulnie oszroniały;-) Pozdrawiam Cię serdecznie:-)))
    • @M_arianne Dzień dobry   W książce "Pomału żaba żuła mop" - którą w 2023 r. podzieliłem się na tym forum - zawarte były przykłady alternatywnych metod komunikacji. W pierwszym rozdziale przedstawiłem tam m.in. trzy autorskie palindromy, jakie napisałem za pomocą alfabetu Braille'a (str. 21). Poza tym znalazła się tam wzmianka o kodzie Morse'a (jeden autorski palindrom, str. 22) oraz o symetrycznych strukturach odnalezionych w hieroglifach egipskich (str. 26).   Książka jest nadal dostępna bezpłatnie pod adresem:  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zapraszam do pobrania.   Jednocześnie jest mi miło poinformować, że w ciągu kilku miesięcy ukończone zostaną prace nad kolejnym zbiorem palindromów - który również zostanie udostępniony bezpłatnie na tym forum.   Pozdrawiam  

• ukryłem się w środku duszy niczyjej w szczelinie nadziei   nieobecni śpią po drugiej stronie nadliczbowe tłumy przemierzają miasto tu jest jeszcze cicho   nie zastanawiam się nad wyrazem twarzy mimiką kolejnego dnia   światła gasną i zapalają się tu się nie zabłądzi w końcu i tak trafi się na mur
    • @Domysły Monika mają w sobie coś te słowa. Ładnie razem wybrzmiewają. Pozdrawiam.
    • Podoba mi się koncentracja na jakimś pojedynczym elemencie. Po prostu "trzeba" próbować. Z tym, że nie trzeba właśnie. ;-)  

Zawsze widzę  Roześmiane stokrotki. Stokrotnie, to chyba tylko uśmiech.   :-)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...