Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Miejsko Jesienne Depresje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu był wiersz ale zdechł

witamy w Auschwitz - Birkenau

zresztą po co kurwa umarłym wiersze !!??

wali mnie już to forum

przepraszam pana Moderatorka

czy ja cham mogę postawić tu kropkę???

a na dole zapalić znicz za wiersz ???

aaaa rozumiem zbyt wiele wymagam ??

dziękuję Panu Szanownemu.

Utwór łamie regulamin oraz zasady serwisu.
Moderator

Opublikowano

kolejny fajny wiersz!!bez zarzutów!!niedopałki gwiazd prosta metafoa ale bardzo mnie się podoba!!choziaż te psy coś mi tu nie pasują albo nie zrozumialem!!Ale oby tak dalej :)
Kamienne arteria również świena metafora!Czy inspiracją do ziemi z masek była Katedra Bagińskiego??
pozdrawiam

Opublikowano

skomentuje ktoś ten badziew czy nie ??..........
albo proponuje może tak żeby moderatorowi
........"nie podpadło”........

jeżeli się podoba to wystarczy napisać / +
jeżeli się nie podoba to wystarczy napisać / -

pozdrawiam jesiennie

Prosimy o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu.

Moderator

Opublikowano

"+"

A tak żeby sie już Pan, Panie moderatorze nie męczył:

Prosimy o uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu.

Moderator

Prosimy o komentowanie wierszy i uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu.

Moderator

Opublikowano

poina -, reszta +

Pozdrawiam
Agata

Humanitarnie jak poprzednik oszczedzam modreracji kłopotu:

Prosimy o uzasadnianie wyrażanych opinii. Komentarz narusza regulamin oraz zasady serwisu.

Moderator

Moderator

Opublikowano

(*) (*) (*).......spoczywaj w pokoju mój synu

Moderator

Opublikowano

ejjj tu chyba było coś innego?? tak mi się zdaje ale może nie , a może jadnak tak:) ale przynajmniej nie czuję się tu osamotniona na placu boju:P

bez pozdrowień bo to niezgodne z regulaminem

Moderator

Moderator

• Dodaj nową pozycję...