Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ból nie tyka protetyka mam na myśli zęby bo protetyk je utracił, kiedy żuł otręby gdyż żartowniś dla kawału nomen omen kumpel na kawałki (drobne) pociął metalowy rumpel i tą miazgą metalową jadło naszpikował a protetyk łakomczuszek wszystko spałaszował a że wtedy był na bani to i nie miał czucia kiedy tracił po kolei przy pomocy plucia zęby dolne, zęby górne, kły oraz siekacze lecz się myli ten, kto myśli, że protetyk płacze nic z tych rzeczy, bo on sobie sztuczne zęby sprawił a znajomy też protetyk za darmo mu wstawił.
Marlett Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 @Henryk_Jakowiec protetyka ból nie tyka bo on dba o zęby doskonale wie że bez zęba bardzo brzydka gęba
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 @Marlett Mój protetyk był szkaradą nie dbał o prezencję a do domiar złego cierpiał też na impotencję innych wad już nie wymieniam nie chcąc go dołować bo a nóż widelec przyjdzie zęby obstalować dla mnie za lat kilkanaście lub dla mojej żony a wiec wolę by protetyk nie był urażony. Pozdrawiam H
Rekomendowane odpowiedzi