Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 Znaki czarne nieraz zakamuflowane często ostro przyozdobione zawsze zauważalne Znaki białe prawie niewidoczne czasami nagle się pojawiające ale zawsze na czas Znaki szare udawana czarno-biała kombinacja nagłe zakręty bez ostrzegania reszta - na żądanieJanusz Józef Adamczyk
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 @Janusz_Józef_Adamczyk One szepczą, podpowiadają, mówią , a czasem wręcz krzyczą. Wiersz niezwykle refleksyjny.
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 @Marlett Witaj Marlett Jakże jest miło, uświadamiać sobie, że Ktoś rozumie moją myśl, moją intencję, że dusza człowieka ma szansę spotkać "pokrewną" Duszę. Wiele pięknych chwil w Nowym Roku z głębi mej duszy życzę Ci.
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 @Janusz_Józef_Adamczyk Życzę by nie przeoczać tego co istotne. Bywa, że znaki są bolesne ale jakże ważne i pomocne :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 @Marlett Wielkie dzięki za zawsze mądre słowa, dające dużo do myślenia nad sobą i nad życiem ludzkim w ogóle; poczytuję sobie za wielki zaszczyt czytać Twoje słowa pod moimi tekstami, sama myśl, że możesz spojrzeć na mój wiersz mobilizuje mnie do większego wysiłku i większej samokrytyki. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi