-
Ostatnio w Warsztacie
-
Konrad Koper 3 726
@Waldemar_Talar_Talar Do mojej twórczości - najlepiej garści !!
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez aff · Opublikowano
Tak. Jest tyle dachowców czy porzuconych psiaków. PzdrZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz a ja tam lubię spijać się wierszem, gatunek cenię, mam swoje smaki nie wszystko wierszem, co się ulewa nie zadawalam się byleakimś trzeba do chęci głowę dołożyć zwłaszcza gdy słaba, nie grzeszyć słowem przedelektować, przewidzieć sensy ocenić skutki, pić tylko miodek :) @Leszczym, dziękuję :) -
Przez Leszczym · Opublikowano
@iwonaroma W każdym razie bardziej niż innym kazać... nie wiem tory przeszkód im organizować w namówiony sposób... A potem lądujesz w takiej grupie, a zdarzało mi się, a tam wszystko kierwa poustawiane... Straszne !!!! @Nata_Kruk Rozumiem, grzechy te sprawy, dążenia do perfekcji, ale to jak czasem zjadłem coś z czystego łakomstwa to tak mi smakowało czasem... że poezja normalnie... A o tym to nawet nie bardzo się wspomina nawet... A życie, jak poezja też, musi smakować... Nie można zabrać wszystkich smaków, bo to kryminał nawet... -
Przez [email protected] · Opublikowano
@iwonaroma Zabrzmiało jak brachykolon, będzie dobre jak... posolą. Wszystkiego dobrego Iwonko.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi