Stary_Kredens Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 nie pora już na dekolty z aurą nie ma to nic wspólnego i nie pytaj dlaczego fo pa nic więcej nie przyglądaj się więc zniesmaczony tej sukience nie pamiętasz już? zawsze piękna jak wiosna o Boże! banał wtedy na wyżyny wyniosłam zmową milczenia wynikającą z faktu afirmacji przypieczętujmy noce i dnie bo choć zima ma kwiaty blade kruche bez zapachu to tylko się nam śni tak samo jak za najpiękniejszych chwil rozchylonego wonnego kwiatu
Jerzy_Edmund_Sobczak Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Ojej, kredensiku. Czas to czas. Zanurzeni w nim powinniśmy pamiętać, że nie płynie, To nasza świadomość jest dwuwymiarowa. A my wciąż jesteśmy, tak jak byliśmy, będziemy i nie będziemy. Ja z twojego zdjęcia wnoszę, że byłaś piękną kobietą. A nie ma czegoś takiego, jak byłaś. I naprawdę, jestem w stanie wyobrazić sobie ten kwiat, którym epatujesz. Od tego jest poezja, poeci i poetki. Nie niszczymy starych fotografii. Dajemy im życie.
Stary_Kredens Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj napisalam to wlasnie- sni nam sie , reszta to, zwlaszcza co do pieknej kobiety, to nadinterpretacja, aczkolwiek mila pozdrawiam kredens
Marlett Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 @Stary_Kredens Tak naprawdę czas nie istnieje, tylko zdarzenia następują jedne po drugich:) PozdrawiaM.
Stary_Kredens Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czas to wymiar fizyczny, to jedno, a tak w ogole , to temat na szeroka rozprawe ,w sensie metafizycznym najlepiej to okreslil Umberto Eco w Imie rozy - Nie ma rozy , ktoraby nie zwiedla. Jozef Conrad - Z naprawde wielkich wrogow mamy tylko jednego - czas. przepraszam za brak znakow diakrytycznych, taki komp pozdrawiam kredens
Rekomendowane odpowiedzi