violetta Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Chciałabym, aby trwał poranek, gdy zahaczasz muśnięciem o rzęsy. W oczach występująca z brzegów woda, a my obejmujemy się w jej szumie. Całujesz jak świerszcz cykający w kwiatach. Patrz - słońce.
henryk_bukowski Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 ...Valeria..???..wiesz ile Bukietów przeczytałem przez 7 lat tutaj?..:)Twój również mnie dobił..:)
Marlett Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 @stanisław_prawecki Sztuczne nie więdną
Marlett Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 @stanisław_prawecki paznokcie, włosy, zęby.... :)))))))
violetta Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 jestem za pomaganiem sobie nawzajem:)
violetta Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 to nie są bukiety tylko sprzęty:)
Stach_Jak Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 @valeria O kwiaty trzeba dbać:) , szczególnie o swoje... Zahaczasz o cykady wstającego słońca Świerszczu z szumem obejmujący muskane promieniem kwiaty Występującą z brzegów wodę Z szumem obejmującą ranek rozkwitających bukietów Przytul i pocałuj mnie bym trwała Dotknij tak jak wschodzące słońce dotyka kwiatów
violetta Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 dziękuję:) wiersz jest po poprawce:) zmieniłam :)
Rekomendowane odpowiedzi