Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Upojony alkoholem patrzyles,dotykales Juz nie pamietasz,a ja Dotykam dna! Bezalkoholowy... Bezalkoholowy... Bezalkoholowy... Kwiat! Orchidea Wyrosla uschla i znow Rodzi sie do zycia! I teraz uderze cie jak najmocniej! Poczujesz krew poczuje bol Nie potrafie patrzec obojetnie Jesli w jakis sposob cierpisz Ja umieram tam gleboko Bezalkoholowy... Bezalkoholowy... Bezalkoholowy... Czas! Wzgorza atramentowej nocy Towarzyszyc chca Za dnia co msci sie Okaleczona radoscia Kryjaca korytarze rozchylen szalenstwa Bezalkoholowy... Bezalkoholowy... Bezalkoholowy... Ty? Nie to tylko sny Zwodza mnie na alkoholowe mielizny jednaczac sie z rytmem Odplywajac w transie Bezalkoholowy Tak miales dotykac,tak miales patrzec Czysto,bez alkoholu Taki miales byc Czysty,bezalkoholowy Odzeszlo stad! Nie wroci! Odeszlo stad! Nie wracaj! Nie! Nie! Nie?
Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Nie chcialo mi sie robic polskich znakow... ;p
kingcc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 nie powinnwaś stosować takich powtórzeń Upojony alkoholem patrzyles,dotykales Juz nie pamietasz,a ja Dotykam dna! Bezalkoholowy... Bezalkoholowy... Bezalkoholowy... Kwiat! jak już to tak Upojony alkoholem patrzyles,dotykales Juz nie pamietasz,a ja Dotykam dna! Bezalkoholowy Kwiat! popracuj nad tym pozdrawiam
Agnes Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i czym się Pani chwali? pewnie regulaminu też się Pani nie chciało przeczytać? a mnie nie chce się komentować takich gniotów. Agnes
Tdk crew Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 po co te powtorzenia brakuje tego czegos przerob to i moze piosenka jaks fajna wyjdzie bo wiersz nie bardzo
Rekomendowane odpowiedzi