Sol Ada Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Obserwuję twoje potknięcia I już wiem wszystko o tobie Co w sobie skrywasz Jeśli poświęcisz dla mnie swoje Sumienie Zamieszkam w twoim Wielkim urojeniu I uleczę Wszystkie te krzywdy Które spotkałeś na drodze Ocale cię Ja ocale cię Dzisiaj ranie siebie Po to byś mogł się uśmiechnąć Moim miejscem jest Butelka pełna lęków W jakis sposób rozumiem Twoje krzywdzące Tak dogłębnie słowa Wplatające się ściśle W moje dziurawe serce W oczach widnieja teraz inicjały twe Strach jest mi obcy Wszystko to pustka A cel przysłania twoja głupota..
kingcc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 tamten tekst jest wiele lepszy....nad tym musisz jeszcze dużo pracować pozdrawiam Obserwuję twoje potknięcia wiem wszystko Co w sobie skrywasz Jeśli poświęcisz Sumienie Zamieszkam w twoim urojeniu uleczę Wszystkie krzywdy Które spotkałeś na drodze Ocale cię Dzisiaj ranie siebie Po to byś mogł się uśmiechnąć Moim miejscem jest Butelka pełna lęków W jakis sposób rozumiem Twoje krzywdzące Tak dogłębnie słowa Wplatające się ściśle W moje dziurawe serce W oczach widnieja teraz inicjały twe Strach jest mi obcy Wszystko to pustka A cel przysłania twoja głupota..
Rekomendowane odpowiedzi