madzik.g Opublikowano 8 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mogłabym Ci powiedzieć o tłumie w którym szukam jednych oczu i jednych rąk o uszach czekających na jedną melodię Powiedzieć o cieple duszy którą jednak mi dajesz co prawda szczelnie zapakowaną w pudełko to jednak z dziurką na wypływanie dobra Opowiedzieć o nieodrzuceniu choć odrzuceniu o niezapomnieniu choć zapomnieniu o miłości lecz nie-miłości O potarganych włosach mokrych policzkach zapachu Ciebie powiem Ci a jutro znowu obudzę się bez Ciebie
madzik.g Opublikowano 8 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Witaj kingcc! Jeśli chodzi o słowa "nieodrzucenie" i "niezapomnienie", to nie mają one okreslać niczego dosłownie i konkretnie. Po prostu - zostawiam możliwość "dorzucenia" własnych refleksji i myśli. Co do "poezja.blog.pl", to nie sądzę, żeby to był wiersz "blogowy", ale to może tylko moje odczucie. Pozdrawiam serdecznie!
madzik.g Opublikowano 9 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Hmm... Zawsze miałam wrażenie (i tak wynika też ze słowników, do których mam dostep), że tego typu wyrazy piszemy łącznie... Mogę się mylić, ale już to kilka razy sprawdzałam i zawsze miałam ten sam wynik. Pozdrawiam!
kingcc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witaj Madzik ja o niebie Ty o chlebie .......nie zrozumiałaś mojej iluzji w cudzysłowie dlatego wymazałem posty......miałem na myśli tylko fakt że przydało by się trochę popracować nad warsztatem to wszystko....żeby w przyszłości nie mieć znowu " mokrych policzków "...............a sam tekst dosyć przyjemny....tylko ciekawe co "MI" powiesz jutro.....??? :-) pozdrawiam jesiennie i wieczorowo :-)
madzik.g Opublikowano 10 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Oj, chyba faktycznie wyminęliśmy się... ;-) No nic... Jeśli chodzi o warsztat - nie mam na razie koncepcji, jak to dopracować, może masz jakiś pomysł...? Pozdrawiam!
kingcc Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Madzik teraz to mam tylko pomysł na piwo i nic więcej....... :-) pozdrawiam
madzik.g Opublikowano 11 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Ale - jak juz się napijesz ( ;p ), to wpadnij jeszcze :-) Pozdrawiam!
kingcc Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 witam..........no jestem tylko co mam z tym kacem zrobić??? pozdrawiam
madzik.g Opublikowano 12 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Spożytkuj go twórczo! ;-) :-p
Rekomendowane odpowiedzi