Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @andrew dziś wiem, że warto, ale są takie chwile zagubienia, zmęczenia, że nadzieja ostatnią deska ratunku zostaje. @Berenika97 Ą witenie opisałas. Własnie tak się czułam i chciałam, żeby inni poczyuli, przypomnieli sobie taki stan. @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję za wpis. Nadzieja w życiu najważniejsza, chociaż siedzi z tyłu, ale na szczęście siedzi tam z nami.
    • @hollow man zupełnie nie było intencji tłumaczenia się z siebie:)   trochę jestem zdziwiona...   ale dziękuję za wyrazy sympatii i troski    jeśli będę miała potrzebę tłumaczenia się, od razu przypomnę sobie Twoje słowa...   i tego nie zrobię! a co

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

! @hollow man
    • @Poet Ka Rozumiem. Czytam Cię i wydaje mi się, źe 'odpowiednie' stany to we mnie wywołuje. Gdybym miał coś powiedzieć o tym jak to, co sądzisz na mnie działa... Odpowiedziałbym: Spokojnie.  Żadnych pokręconych ścieżek. Nigdy, ale to nigdy nie tłumacz się z siebie.
    • @hollow man nie było intencji tłumaczenia się z czegoś, to po prostu Twoje ciekawe spostrzeżenia ubogacają mnie wewnętrznie  i o tym piszę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...