henryk_bukowski Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 dawne wierzby przerosły dwa metry w dół od zawsze w deseń ponadczasowej żółci zwiastunem łaskawym na żałość nie jestem już w spoinach wróciłem z kartką o chropowatej strukturze gamma tylko dla matek ojców dzieci dzieci wierszy poczętych z biedy niewdzięcznie bez tynku litości snu jestem jak ściana płaczu nie jak płaczący pod ścianą
aluna Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Oj Heniu wziąłeś na siebie wielki , ciężar : "..jestem jak ściana płaczu nie jak płaczący pod ścianą " Wiersz porusza, zatrzymuje, daje do przemyśleń,,,,! Serdecznie! Hania
henryk_bukowski Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 ..miło Hania :)..miło..miło :) - pozdrawiam Heniek
Ewa_K. Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 "jestem jak ściana płaczu" na tym można zakończyć ... dobry wiersz
henryk_bukowski Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 ..może być :)
Rekomendowane odpowiedzi