Szymon_Modzelewski Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 "Balon" leci balon w niebieską przestrzeń z Ziemi rzucają w niego przekleństwem i, chociaż jest ceglanym materiałem to celują w niego czasem nadejdzie chwila, chwila brzasku w której orzeł mnie zabierze lecz będę bacznie obserwował gwiazdy, by skrzydeł nie odcięli w złej wierze a gdy polecę, to zobaczę gołębie takie piękne i tak wielkie one też niosą kordony istnień by ich zegar nie zmiażdżył sobą a gdy ujrzymy wyspę, tą co piszą orzeł mnie puści i polecę w dół wiatr puści, puści nutę szczęścia a drzewa będą jak miękka powierzchnia ups, spadłem na gałąź o imieniu sława taka mała, taka stała, wygląda mi na chama trza ją wykorzystać, jak światło w dzień by przynieść ludzkości dobrą noc, a Ty istnienie, co się pod oknem chowasz wyjdź, przeze mnie, czytaj - przez wersy by się Jasności podobać, by nie płakać więcej tylko żyć, prawdziwym szczęściem
Wodzu_Wodzu Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne zakończenie...
Rekomendowane odpowiedzi