Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Ostatnia prosta

Rekomendowane odpowiedzi

Dla Ewy.
"Czucie i wiara silniej do mnie mówią niż mędrca szkiełko i oko"

Nie mam większej weny w tej chwili, ale obiecałem, że będziesz miała ostatni mój utwór dla Ciebie to proszę. Chciałem Ci tylko powiedzieć, że nie rozumiem czemu wątpisz w to, że Cie kocham. Mimo naszych ciągłych problemów jesteś jedyną osobą w życiu jaką udało mi sie pokochać i szczerze ostatnio zacząłem wierzyć w stwierdzenie że w życiu kocha sie tylko raz. Jesteś jak słońce za dnia, jak księżyc w nocy, dajesz nadzieje światło i siłę. I na prawdę związek bez kłótni i problemów to nie związek. Więc przestań w końcu smutać kochanie i ciesz sie tym, ze jesteśmy razem tym, że mimo tak licznych problemów ciągle dajemy radę i szczerze to wątpiłem, że osoby w naszym wieku są w stanie stworzyć tak silny związek. I ciągle liczę na Maj 2015 kochanie. I to, że jestem tak często zazdrosny no to chyba dowodzi jak bardzo jesteś dla mnie ważna. Bo co jak znajdzie sie jakiś frajer typu tam ten Kuba na ognisku na przykład i mi Cie zabierze. Jezu na samą myśl mam ochote mu wpierdolić. No dobra koniec tego tematu bo mnie wyśmieją na tym durnym portalu :D. W każdym razie kochanie nie martw sie juz niczym przeciez jednak to co mi powiedzialas w sobote odbije pewnie jakiś ślad na Naszym związku przez te najbliższe dni, ale ja nie jestem zły Ty też nie jestes, wiec na prawde tydzien góra półtora i bedzie jak wczesniej. Wierze w Nas.

PS.Na prawde nikomu nie mów kim jestem bo sie spale ze wstydu jak przeczytają moje wiersze.XD