WiJa Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 śmiesz się postawić a przynajmniej mieć własne zdanie - ale dlaczego różne od tych którzy tu rządzą i dzielą - dlatego cię nie ma wśród żywych trupów i kiedy już pójdziesz - dosłownie w diabły - czy to komuś pasuje czy nie pasuje - słowo zostanie do końca może nawet świata - żeby nie powiedzieć - ki diabeł - po wsze czasy
Bernadetta1 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 oj Panie Wijo...jest Pan zadowolony z siebie?;)czy podsycanie tej niezdrowej atmosfery na Orgu Pana bawi?Nie wiem czy sam Sokratex będzie zadowolony z tego wiersza.Jakieś niezdrowe, chore inspiracje Pan ma...brak słów.
WiJa Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A zdrowe jest to, żeby nowe prawo, nowe przepisy, nowe zasady działały wstecz, pewnie tak, gdyby tylko działały z korzyścią dla wszystkich, gdyby nie trzeba było rozwalić całego działu, żeby udupić niewygodnych (dosłownie kilku osób, a niewygodnych z takiej czy innej przyczyny, zawsze dla jakichś ważniejszych, lepszych celów i osób). Innymi słowy, chore ambicje rozłożyły dział. Z tym, że ja mogę się mylić, a inni już nie mają takiego luksusu (zresztą i tak są nieomylni i tak wszystko musi się kręcić podług ich wiedzy i ich gustu). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi