Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta Oj.. widzę Cię na forum, cały czas

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Mężczyźni są tacy piękni... spokojniejsi od kobiet, zawsze im tego zazdościłam. Tej naturalności. Nawet jeśli nosisz w ciąży zarodek męski i zaczyna tworzyć testosteron, to czujesz się lepiej, silniej. Nasi pradziadowie wiedzieli, że córka zabiera urodę...
    • @KOBIETA To zależy kto jest "autorem" takiego pragamtyzmu i może ile tego pragmatyzmu jest.    Dopytam: jak interpretujesz "plecak" w tym utworze ? 
    • @Maksymilian Bron Bardzo chciałbym nie zgadzać się z peelem w przesłaniu, które tu się manifestuje. Czasem lubię tak szeroko popłynąć z tekstem, ale zasadniczo wolę cięcie, cięcie do bólu i żywej kości. Nie wiem też czy miałbym taką odwagę w operowaniu dydaktycznym tonem. Ale jako stary marksista pochwalam zawołanie: Bij Bydlaka i Krwiopijcę! ;)   Skojrzyło mi się też z fragmentem "Kwestii smaku" Herberta: Tak więc estetyka może być pomocna w życiu nie należy zaniedbywać nauki o pięknie Zanim zgłosimy akces trzeba pilnie badać kształt architektury rytm bębnów i piszczałek kolory oficjalne nikczemny rytuał pogrzebów    
    • Jem chudym, bladym chu...     Palindrom miesiąca. :D
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...