aluna Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 rozlał się błękit słońce konary drzew w świergotach ciepły podmuch muska kamyki wokół gwar dzieci pieką baby na świąteczne stoły wiosna krzyczą kaczki podziwiając odbicie w stawie wiosna przecieram dzisiaj w jutro pójdę z nowymi problemami
Oxyvia Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Bardzo nastrojowy, wiosenny wiersz. Ładny obrazek. Tylko czy ozimina to faktycznie wiosną?... Może ja się nie znam na tym.
Ewa_Krzywka Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 "rozlał się błękit słońce splata nowe pędy" pieknie) Pozdrawiam
aluna Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Oxyvio za miły komentarz! Nie ukrywam cieszy ,bardzo! Ozimina to zboża siane jesienią i pierwsze "strzelają" wiosenną zielenią. Uściski! Hania
aluna Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Ewo za czytanie! I pięknie i miło mi! Serdeczności! Hania
Sebek..._ Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 podoba mi się początek, słońce ładnie splata nowe pędy :) dalej troszeczkę zbyt bezpośrednio jak dla mnie, końcówki nie bardzo rozumiem, czyżby jakiś chochlik w odmianie? Pozdrawiam słonecznym uśmiechem Haniu ;)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu, jest pomysł, ale czy nie lepiej dla całości uszczuplić ze zbęnych słów i rozbić trochę, zostawić nieco przestrzeni, czytelnik sam doczyta drobiazgi. Fajny tytuł, "zakochana na dziś", bo jutro.. no właśnie, w puencie trochę niestylistycznie. Pozdrawiam.. :)
aluna Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Sebku za czytanie i odniesienie się do mojego pisania! -jeśli chodzi o końcówkę to , jutro powrócę starym dniem z nowymi problemami. Pozdrawiam! Hania
aluna Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu, jest pomysł, ale czy nie lepiej dla całości uszczuplić ze zbęnych słów i rozbić trochę, zostawić nieco przestrzeni, czytelnik sam doczyta drobiazgi. Fajny tytuł, "zakochana na dziś", bo jutro.. no właśnie, w puencie trochę niestylistycznie. Pozdrawiam.. :) Dziękuje Natko , za poświęcony czas i trud włożony w analizę mojego przemyślenia! Cosik z tym zrobię! Serdecznie! Hania
Nata_Kruk Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Haniu, dla mnie, jest teraz zdecydowanie lepiej.. :)
aluna Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha! Dla mnie tym bardziej ! Serdecznie! Hania
Rekomendowane odpowiedzi