Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Ośmiornice pod wodą budują domy, pałace i świątynie. Tworzą nieziemską cywilizację. Urządzenia muszą wytrzymać wysokie ciśnienie. Ośmiornice spotykają się gromadnie i posługują się migowym językiem.                W głębinie jest wiele tabliczek i drogowskazów. Napisy przypominają hieroglify.   Na innych płytkach są piktogramy.                                                           * Dowiedziałem się, że ów „lud” , rozgrywa trudną grę, zamiast prowadzić wojny.  Cywilizacja ta liczy miliardy lat.                                                         …                                                                                          
    • @andrew Trzeba wierzyć, że wada konstrukcyjna człowieka, ma głębszy sens w kosmicznej żegludze życia...   Dziękuję, wszystkiego dobrego...
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ale  Ciechocinku widziałem jak wynosili "pieska" nogami do przodu z pokoju kuracjuszki.  Dbaj o niego - niech na siebie uważa pozdrawiam
    • @andrew                      "Tylko Ty jesteś, Boże. I przenikasz mnie i jesteś we mnie. W świetle i w ciszy istnieję w Tobie. Wszystko inne jest obok, jest poza mną, Ty jeden jesteś naprawdę i jesteś Wszystkim                       I milczeć trzeba przed Twoją świętością. I we łzach skruchy obmywać swoją niewdzięczność i grubiaństwo. Wielkim Miłosierdziem jesteś, skoro chcesz pochylać się nade mną. I nieskończoną Miłością, skoro uczyniłeś mnie dzieckiem Twoim."                                                                  śr. 2 III 88 g. 8.15 Świadectwo Alicja Lenczewska 
    • @andrew to są trudne tym roku święta, w Izraelu pustki, nie było drogi krzyżowej nawet, gdzie taki tłum chrześcijan był z palmami jak co roku, 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...