Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• zapach liści palonych za białą kapliczką przejrzałe jabłka przy drewnianym oknie młodość zaklęta w kropli skradzionego wina   ostatni papieros co nigdy nim nie był gasnące ognisko w rogu twoich oczu jesień upleciona ze zmierzwionych włosów   tych kilka obrazów pozwala mi jeszcze oddychać tych kilka momentów pozwala mi wierzyć że warto   wczoraj szeptałem do ciebie że świat przecież poczeka dziś wrześniowe niebo znów zaczęło płakać
    • dziś sen nie chce przyjść jak ty jeszcze wczoraj na odległość ramion gładziłeś miękkość ust podziwiając kolor i kształt powtarzałam sobie z każdym westchnieniem mój echem odbitym od ścian każdym rozwarstwieniem odsłaniałam duszę to tylko rozstępy kochany głębokie bruzdy zawiłym szlakiem biegnące od brzucha po wewnętrzną krawędź ud  
    • Nucą: wiatr, strumyk, Jaskółka, sowa… Gram na widmowym fortepianie.   Końcami (metafizycznymi) dotykam klawiszy.   Cenią improwizacje i prezentacje. Zyskuje próba ciszy…
    • Jest, jest! Już jest nowy wideoklip Sylwestra Lasoty na YT. Tym razem Gemini miał namalować ilustracje w stylu Rembranta. Wyszło jak wyszło (chyba nie najgorzej). :) Zapraszam do oglądania i słuchania. Pozdrawiam. Sylwester Lasota    
    • @Alicja_Wysocka "...niczym grzybobranie..."  lub właśnie na nim. Dziękuję za komentarz, pozdrawiam. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...