Nikt nie pytał
-
Ostatnio w Warsztacie
-
violetta 12 030
@.KOBIETA. jak ja chciałabym być w łóżeczku z Piotrusiem:) i się wysypiać z nim:)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Kasjopeja. · Opublikowano
Podarowałam Tobie tyle dni byś pojawiała się w nocnych marach Podarowałam Tobie tyle uśmiechów byś była powodem mych łez Podarowałam Tobie nocne myśli bym teraz nie mogła spać Podarowałam Tobie samą prawdę byś Ty mogła skłamać Podarowałam Tobie świeczkę byś Ty zabrała mi ostatnią zapałkę -
Przez obywatel · Opublikowano
Choć niewinna się wydaje Ciągle nadal? jej poddaję Nazywają ją miłością Platoniczną jest radością Lecz jak kochać tak bez seksu Innych ważnych zmysłów I być wiernym umysłowi Kiedy miłość zmysły łowi? Jedne odciąć coś zostawić Gdzie zabawa jak się bawić? I nie poddać gwałtowności I nie poczuć tej błogości Ustępuje tej gorącej Nie jest jednak zimna obojętna Jest ulotna, toteż nie zachęcam Jej rozumieć, ale mieć ją W sobie to zrozumiem -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@chytrylisMotyla nie można zamykać, bo umrze. Trzeba zostawić otwartą dłoń, wtedy może wróci. Dla mnie - pierwsza zwrotka! -
@Bernadetta12345Gdyby ten wiersz przenieść na skórę, nie na papier... -
@.KOBIETA.A wiesz, że to prawda? Niektórzy mają w oczach takie małe ruchome iskierki. Fotopsje (Błyski w oku): Tak się nazywają i to jest bardzo ładne :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi