Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Dziś przede mną góry i lawina która może płynąć bądź nie musi   jestem zaskoczony tym, że nic nie było jadę więc dalej   po jakimś czasie zostaję w miejscu, które przynosi wodę i sól, by zabrać ogień   nie sądziłem, że jeszcze wybiorę się w podróż po kruchych warstwach ideologii i zastanowię się nad moralnością   bardziej wolałbym opuścić plugastwo i na nowo zakasłać szczęściem i wybrać życie nie pomiędzy ale z duszą po prawej stronie.  
    • W burzy jem borówki  w bukiecie margaret  stokroć zbiera odbicia  płatków  z góry leci koncert opadu  uciszając potok oberwany  uczta picia ja sączę sok truskawek  wiśnia rozdarta batem pioruna  ten sad owocowy bronił Brytan czy istniej naprawdę "smak wyciśniętych chmur"  
    • passe-partout   na wpół leży na sofie naprzeciw stare lustro trzyczęściowe jak ze starego filmu   bo to nawet nie neosecesja tylko zwykła sklejka siedem krzyży niosąca na kurzu w tym lustrze wymienionym   siostra potłukła miało być na siedem lat zostało na trzy dekady   więc – mocny kontur ukośna malarska kolorystyka skontrastowana niesymetrycznie   jest ciekawą modelką dla siebie bo tylko prawdziwe piękno staje się na obrazie nudne i przestaje być pięknem
    • @Duch7millenium Raczej mi się to nie zdarza;)
    • @Sylwester_Lasota Ciekawe… A samych chrabąszczy nie lubię. Pamiętam jak chłopaki je łapali i wrzucali nam we włosy.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Myślałam o tych czerwcach i chyba wplotę je w swój wiersz.  Będę edytować @Sylwester_Lasota
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...