aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 są mówią to tylko moje są mówią to tylko moja są mówią mój problem a ja mówię mój kochany widocznie prometeizm koniecznie zamienię słodki śledziku nie będę szarą gąską a ty słodką przekąską częstochowskich nie zmienię w złości w garść wezmę resztę życia rzucę kośćmi
Alina_Służewska Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 nieźle rzuciłaś zakręconymi kośćmi i to mi się bardzo podoba pozdrowionka :)
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alinko , wolę kośćmi aniżeli szklanką!Ha! Kto nie uszanuje postaw prometeistycznych , nie jest wart....! Rzucę i nie tylko kości...! Pozdrawiam! Hania PS Wierszyk , ma drugie denko!
halcia Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Wyszlo cacko klejnocik najbardziej mi sie podobaja te czestochowskie ja tez nie zmieniam i kocham nad zycie ,caluski i pozdrowienia.
aluna Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. halciu dziękuję Ci za ciepłe słowa,,,przecież wiesz.....! Serdeczności samych! Hania
aluna Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Andrzeju , nie mam co ukrywać ludzi dzielimy wg. ich zachowań, relacji z innymi , Jedni mówią -tylko moje materialiści,,inni moja -np.własność-zapatrzeni w siebie egoiści , mój problem -niedostępni .,egocentrycy. A ja głupia myślałam i myślę do dziś -że za dobro , szczerość , zaufanie otrzymam od zycia coś podobnego! A tu przewrót i nic na to nie poradzę! Dlatego takie zakończenie! Serdecznie! Hania
Oxyvia Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Haniu, po Twoim wyjaśnieniu, które napisałaś Stepowi, zaczynam rozumieć, co miałaś na myśli w wierszu - ale niestety dopiero po wyjaśnieniu. Wiersz jest zbyt lakoniczny, zbyt niedomówiony - jest niezrozumiały bez wyjaśnień. Buziaki, kochana.
aluna Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvko dziękuję za wnikliwe zajrzenie w wiersz. Mam go w wersji rozbudowanej,widocznie nazbyt okroiłam. Pozdrawiam serdecznie! Hania
Roklin Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 A ja zrozumiałem i spodobał mi się. Egocentryzm odpowiada za wypłowienie kolorów życia, trzeba się otworzyć na wiatry z zewnątrz, cenna myśl, choć dość oszczędna. Ale nie przeszkadza mi to, jest dobrze. Pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Roklinku , wielką radość mi sprawiłeś pisaniem Twoim! Nie ukrywam ,że rozczytanie wiersza , trudne, ale jak czytam ,,,nie Tobie! Zgadzam się w stu procentach z Twoim spostrzeżeniem: -" Egocentryzm odpowiada za wypłowienie kolorów życia " i nie tylko , odpowiada za nasze byc tu i teraz , bo jutra nie znamy? Serdecznie Świątecznie! Hania
Oxyvia Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvko dziękuję za wnikliwe zajrzenie w wiersz. Mam go w wersji rozbudowanej,widocznie nazbyt okroiłam. Pozdrawiam serdecznie! Hania To wrzuć go także w wersji rozbudowanej! Serdeczności. :)
aluna Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvko dziękuję za wnikliwe zajrzenie w wiersz. Mam go w wersji rozbudowanej,widocznie nazbyt okroiłam. Pozdrawiam serdecznie! Hania To wrzuć go także w wersji rozbudowanej! Serdeczności. :) Oxyvko, o to pełna: materialiści mówią to tylko moje egoiści mówią to tylko moja egocentrycy mówią moja sprawa malkontenci mówią moje na złe a ja mówię mój kochany widocznie prometeizm szkodzi rozumianym (nie?) koniecznie zamienię niepojęte słodki śledziku nie będę szarą gąską a ty słodką przekąską wolna i bezwolna chcę żyć warto kochać bezinteresownie częstochowskich nie zmienię w złości w garść wezmę resztę życia rzucę kośćmi Serdeczności dla OBOJGA ! Hania
Roklin Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Zdaje mi się, że po okrojeniu wiersz stał się bardziej treściwy, lepiej się go czyta. Może sam bym go inaczej pociął, ale to Twój utwór. Dobrze, że zniknęły osoby. Swoją drogą, chyba dobrze, że jutra nie znamy. Siwielibyśmy wcześniej... Pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Roklinku za odniesienie , miło! Na sto procent dobrze , bo by nie wstaliśmy by z łóżka wiedząc co nas czeka! Serdeczności ! Hania
Rekomendowane odpowiedzi