Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Poet Ka Rozumiem. Czytam Cię i wydaje mi się, źe 'odpowiednie' stany to we mnie wywołuje. Gdybym miał coś powiedzieć o tym jak to, co sądzisz na mnie działa... Odpowiedziałbym: Spokojnie.  Żadnych pokręconych ścieżek. Nigdy, ale to nigdy nie tłumacz się z siebie.
    • @hollow man nie było intencji tłumaczenia się z czegoś, to po prostu Twoje ciekawe spostrzeżenia ubogacają mnie wewnętrznie  i o tym piszę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @sparowana Chyba stajesz się Kobietą. Chyba warto.  
    • @Poet Ka Spokojnie.  Żadnych pokręconych ścieżek. Nigdy, ale to nigdy nie tłumacz się z siebie samej. Potrafisz?
    • @hollow man    Nie odczytywałam mojego wiersza w ten sposób, że stawiam się w jednym szeregu z wielkimi.   Raczej, że w oparciu o tradycję poetycką, zadaję pytanie o siebie i swoje credo.   Dlatego wcześniej nie zrozumiałam delikatnego zwrócenia mi uwagi na to, z kim się postawiłam w szeregu i odebrałam pochwałę dosłownie. Pomyślałam sobie- kurczę, chyba ostatnio piszę lepsze wiersze

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

!   Dopiero teraz, kiedy zaakcentowałeś w swojej miniaturze skromność, dotarło to do mnie.   Dlatego zdenerwowałam się i w pierwszej wersji odpowiedzi, zamiast kwiatka, wysłałam grzybka!   Tak, zawsze trzeba o tym pamiętać.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...