Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• dedykuję Ali     o wspaniała pani niezły ze mnie trzpiot wielki szacun dla niej myśli żem jej kot   micha pełna mleka czeka w każdy dzień ucho i ogonek pieści czule mnie   bywa że napsocę rozleję ciut ciut bo zżeram natychmiast śmietankę i miód   pani mi wybaczy dobrze o tym wiem czasem posobaczy i pokoci też   mi świeżyzny trzeba chętnie myszkę zjem jedna troszkę mało dwie zapewne też   kilku dziur pilnuje aby dobrze żyć i o słodkich myszkach nie muszę już śnić   pani rybkę znosi czy zazdrosna jest kotu brak wierności przecież on nie pies
    • ach te Twoje kici kici  człowiek kota przez to słyszy :)))   pełna odpowiedź w oddzielnym poście Pozdrawiam
    • @Somalija    Czas najwyższy na tę zmianę. Wspomniana księga jest połączeniem prawd i kłamstw, zaś od chrześcijaństwa buddyzm i hinduizm przekazują więcej prawd. Szczególnie tę o reinkarnacji.     Dzięki Ci wielce za wizytę, czytanie i komentarz.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• partner   miłość często chwilowa nie środek, lecz wygląd to sprawa kluczowa jedna z drugim - zmalowani skromność, czystość - pochowali nie na ławce i nie z książką lecz pod klubem z wódką i z pieczątką a w sobotni poranek pisze piąty kochanek telefon śle notyfikacje - lajki składają gratulacje
    • Kilka lat temu znana mi z imienia i nazwiska osoba pisała pracę magisterską na Uniwersytecie Warszawskim pod tytułem - "Próba przełożenia języka poetyckiego na język migowy" - tak mniej więcej brzmiał tytuł, tak: wybrała mój wiersz - "Nekama", otóż to: to jest właśnie to - mam ugruntowaną pozycję w systemie państwowym i o mnie piszą - to jest właśnie elitarność, a nie jak ci, którzy myślą, iż wydawanie książek świadczy o poziomie intelektualnym.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...