Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

BEZ POWROTU

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Justynko czytałam rano, ale sama wiesz ,,,życie...
Wiersz mnie przygnębił, a mam takie cóś ,że chodze wtedy z tym i myślę i myślę....szala ma to do siebie .że raz do góry raz w dół!
Sam przeakaz wyrazisty, przemawia , dla mnie aż nazbyt, bo poruszył do głębi!
Serdeczności!
Hania
+

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ,,, Okaż nam, Panie, łaskę swoją    i daj nam zbawienie,, Ps.85, 8   dziś wszystko się układa jak klocki sięgam nieba mimo że często zapominam o Tobie a nawet...   dla mnie codziennie wstaje słońce dla mnie kwitną kwiaty śpiewają ptaki przyjazne prowadzą drogi nie wadzę nikomu więc chyba jest ....   czy to wystarczy czy tak będzie zawsze   może warto pomyśleć o jutrze z Tobą   muszę sobie dziś odpowiedzieć jutra mogę nie spotkać   ufam Tobie Panie bądź drogowskazem   12.2024 andrew 1Niedziela Adwentu, dzień Pański
    • przeszła bez słowa  niemal przez wszystko    czasem plącze się jeszcze w złudzeniach    jednak ze łzami  jej nie po drodze    susza sięgnęła  aż po dno serca          
    • O, i co, kot; Anatola nalot, a na to kocio.      
    • @_M_arianna_ lepiej odpocząć przy sobocie,                           niźli odkurzać kłaczki po kocie    contra   lepiej zasuwać z mopem już rano, niż myć roombę kupą umazaną                                       
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

:D Oczywiście trochę mnie poniosło, zapewne wszyscy mają się świetnie :-)   No a prawda jest taka, że z czasem to czasem już zmysły nie nasze i pamięć i zasięg ;) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję :-)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...