aluna Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 otwieram książkę nie czytam wybieram ulubioną stronę choć się dotknąć nie ośmielę żyłki tkliwej pokruszony piąty listek szósty skrzący wspomnieniami wzrasta tętno szybciej bije dłużej nie dam rady nie zasnę a chcę śnić o zerwanym soczystym zielenią akacjowym maju
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Porwało coś autorkę jak kartki z kalendarza...wprawny okropnie tekst. Z kolcami akacjowymi.Pzdrawiam może następny pani napisze lepiej czego serdecznie życzę.
aluna Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Róża także ma kolce....!
aluna Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 A to od kiedy kwiaty akacji nie pachną? Ja napisałam co moje , a nie co tyczy wyglądu i aromatu róży!
aluna Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ty jakieś kursa z prymitywu bierzesz.......................czy masz tak od urodzenia?
WiJa Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyż nie takimi samymi słowy częstowałeś już mnie. Widać Mithotynie, że dla Ciebie to normalka, ale zawsze to łatwiej posługiwać się jednym i tym samym, niż zmienić repertuar, nawet przy obrażaniu/poniżaniu oponenta za wszelka cenę i ze wszech miar (kiedy tylko brakuje rzeczowych argumentów). Komu więc współczuję, to współczuję, i kogo pozdrawiam, to pozdrawiam.
aluna Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 "Czyż nie takimi samymi słowy częstowałeś już mnie. Widać Mithotynie, że dla Ciebie to normalka, ale zawsze to łatwiej posługiwać się jednym i tym samym, niż zmienić repertuar, nawet przy obrażaniu/poniżaniu oponenta za wszelka cenę i ze wszech miar (kiedy tylko brakuje rzeczowych argumentów). Komu więc współczuję, to współczuję, i kogo pozdrawiam, to pozdrawiam." Dziękuje WiJa...! Pozdrawiam serdecznie!
WiJa Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sprawdzone teksty w przypadku grafomanii mają się zawsze dobrze i są na topie (ot taki uniwersalizm)........................jako i ty zawsze wcinający się jak gacie w dupę ze swoimi komentarzami komentarzy... nie ma to jak wspierający się klub dowartościowujących grafomanów - z tobą wija na czele No właśnie, jeżeli Twoim szczytem jest uniwersalizm, jako więc jesteś zwolennikiem i mistrzem uniwersalizmu i schematyzmu (vide: np. wcinające się gacie), no to ja z przyjemnością staję na czele przeciw takiemu widzeniu i traktowaniu twórczości i w ogóle życia i świata. Oczywiście dlatego, bo wtedy na sto procent jestem pewny, że wartościowa, jedyna w sobie, pełna polotu poetyckiego twórczość niewiele ma wspólnego z uniwersalizmem. Uniwersalizmem, z którego objęć (szponów) nie mogą się uwolnić kiepscy (wtórni) twórcy, na czele z krytykami. Acz tyle krytykami, co szalbierzami i cwaniakami uchodzących za krytyków. Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 są wiersze co budzą kontrowersje - czy to źle czy dobrze? w ciągłym locie dobrze:) z plus pozdrawiam:)
aluna Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Alinko za czytanie, i komentarz ,krotki acz wymowny! Serdecznie! Hania
WiJa Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do ciebie to nawet pisanie dużymi literami niczego nie da gdyż jako niereformowalny, na wciśniętych w dupę gaciach bazujesz upierdliwie atroficznym intelektem na grofamańskich paradoksach i czasem aż dziw bierze..................że w realu się jeszcze poruszasz - chyba, żeby nie, dlatego tak namolnie ślęczysz w necie... Przygadywał kocił garnkowi. Tzn. przyjrzyj się dobrze sobie, co Ty sam robisz, a potem oceniaj innych (byleby nie podług siebie, czyli uniwersalizmu i schematyzmowi). Pozdrawiam
aluna Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 No i tak wygladaja komentarze pod wierszem!
Stary_Kredens Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 A co tam komentarze! liczy się wiersz liryczny Pozdrawiam z plusem Kredens
aluna Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Kredensie za ciepłe...! Pozdrówki! Hania
M._Krzywak Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Eeee, to jest dobre na paczlajny do ciotki, gdy ja na urwane filmy... (oczywiscie to cytat)
aluna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie! Dobrze , że cytat ,bo wiem a wiem ,że Pana komentarz byłby ciekawszy?! Poczytalabym z przyjemnością , no cóż kazdy ma ciotkę u której zdarzają się dziwy i temu podobne....! Lepiej więc ciotkę zostawić,,,niechaj wieczorkiem pośpi! Podrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi