Alina_Służewska Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ale się z echem wyrozmawiałam to znaczy chciałam lecz echo wciąż odbijało słowa ja stałam jak niemowa do głosu dojść nie dało tylko gadało i gadało myślałam sobie że też echo bajki ma w głowie niby inteligentne a bajką jest zajęte chyba na echo uważać trzeba lepiej się nie zwierzać gdy wszystkiego się dowie tylko ciii... powie i na skrzydłach w świat poleci by nową bajkę klecić
aluna Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Fajnie tym echem pogadałaś! Serdecznie! Popluskam!
sabina kusmicka Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 zamiast wy...narozmawiałam pominęłabym a, bo, i, też, jest sklecić
Alina_Służewska Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 dziękuję za spostrzeżenia - na pewno warto w wierszu dopracować to i owo:) napisałam - klecić bo echo potrafi z jednej bajki wiele bajek u klecić:) serdecznie pozdrawiam:)
Alina_Służewska Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię wierszem pożartować:) stokrotne dzięki i z uśmiechem pozdrawiam:)
sabina kusmicka Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 echem Cię pozdrawiam i jak echo...bajki dzieciom opowiadam:)
Alina_Służewska Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a że nie tylko dzieci bajki lubią więc na pewno twoje bajki też dorośli polubią:) słonecznym echem pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi