Sebek..._ Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Grzech piękna spotkał kiedyś człowieka wpierw myślał że strawą będzie prawdziwą i spytał czy będzie dziwną rzeczą go nadgryżć? Człowiek, ślepy swą świadomością piękna nawet nie dostrzegł A grzech piękna powoli go przeżuł i wypluł Nie trwało to długo, ni krótko w sam raz by przyodziać się derką na dni chłodne gdy mrozem kości stężeją02.2012 Z dedykacją dla ogolnozrozumianego dla mnie piękna Tori Amos http://www.youtube.com/watch?v=3bnUfA2zf08&feature=related
M._Krzywak Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Boję się znaczenia wyrazu "piękno", a jeszcze bardziej związków typu: "ślepy swą świadomością", gdyż nie bardzo mogę to ogarnąc. Ale - wiersz wg mnie jest dobry i warto było przeczytac. Pozdrawiam
Sebek..._ Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Dzięki za pozytywny odbiór krzywy, świadomość to zabawna historia gdy pozwala nam rozumieć rzeczy bardzo skomplikowane nie potrafimy jednak zrozumieć lub dostrzec tych najprostszych i mamy i dar i wynikające z niego dwie strony medalu :)
Sebek..._ Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 a cóż to Anubis miałeś bana czy o co kaman? coś mnie się nie zgadza :)
Rekomendowane odpowiedzi