marta_sawicka Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mojej kochanej SP babci Powiem wam szczerze na całym świecie Takiej jak ona nie odnajdziecie A mówię o tym bo dobrze ją znam Kiedy pamiecią do swych wspomnien gnam Ile to trudu pokładać trzeba Miłość odnaleźć w tej kromce chleba I spostrzec sposób wnukom podania Łez i radości co serce skłania Oby powiedzieć ci któregoś dnia Ściel swoje gniazdo gdyż babcia twoja Ciebie starannie już wyuczyła I w świat z pisklęcia ptaka puściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata Piłat Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 dobrze mieć babcie...pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Duma Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pani Marysiu, jestem przekonany, że babcia jest z pani dumna. Bardzo lubię tak otwarte wiersze, które są pewnego rodzaju wyznaniem. Bynajmniej nie chodzi o to, że jestem wścibski. Zwyczajnie lubię czytać i słuchać historie, nawet te smutne. Pozdrawiam Panią! Ian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta_sawicka Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo slicznie dziekuje za mile komentarze a na imie mi Halina nie Marysia.Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Duma Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W takim razie bardzo przepraszam, Pani Halino i tak chciałem napisać ,, Pani Marto '' ale jako, że mój telefoniczny słownik i jego funkcje wiedzą lepiej to wyszło jak wyszło. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta_sawicka Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ciesze sie ze czytasz moje wiersze ,moje serducho od razu szybciej bije i sie cieszy,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi