Sebek..._ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Więc mijasz mnie, nie widząc emocji Odwracając od uczuć, drgających w oczach Podchodzę rozbryzgując się na ścianie Zbudowanej ignorancją Obudż się I spójrz na mnie Nie przeglądaj się w spojrzeniu, martwa Bo może, któregoś dnia Obudzę się I powiem ci... Rozczarowałaś mnie! Chodzę przez ogrody cierni, sam, stąpam po twych snach, nie dotykam niczego, budzę się zlany potem, znów śniłaś się W koszmar przeradzasz się! Obudż się Usłysz zgrzyt i pojmij krzyk Bo może, któregoś dnia Odejdę I powiem ci... Rozczarowałaś mnie! Widzę las ciemny, prastary gąszcz, pełen pułapek, śmiercionośnych stworzeń, nie odwracaj się, one nie znikną, są tak realne jak ja I widzę krew każdego dnia, strumień szeroki jak rzeka, dokładnie wiesz co na nas czeka Obudż się I zrozum mnie zmartwychstań dla mnie bym żyć mógł dalej Przejrzyj własne umieranie we mnie ...lub zostaw mnie Sycę się krwią swą codziennie Pragnienie nie gaśnie, wciąż rośnie bezczelnie Usycham i więdnę w obłędzie zamknięty Cierpienia już więcej nie przyjmę, lub stracę swą duszę daremnie maj 2010r. Inspirowany wspaniałym kawałkiem ,,Passive,, zespołu Perfect Circle
Rekomendowane odpowiedzi