Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Nowy prosi o pomoc.

W.M.Gordon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Choć jestem nowy na tym portalu,to mam nadzieję,że mój problem jest "stary" i odpowiedź na moje pytanie jest niezmiernie łatwa.
Wczoraj chciałem umieścić wiersz,dzisiaj opowiadanie.Rezultat jest ten sam.Dostaje komunikat,że mogę to zrobić,ale za jakiś czas,bo wyczerpałem swój limit.
Problem w tym,że ani wiersz,ani opowiadanie nie jest w żadnym rejestrze.
Pozdrawiam...............Wojtek

Dziękuje za odpowiedzi.
Jestem pewien,ze nie usuwałem,ale z drugiej strony System wie lepiej,wiec to musi być moja wina.
Jeśli nawet kliknąłem na przycisk "usuń",to powinienem zobaczyć tradycyjną formułkę w stylu:czy chcesz usunąć....
Jakby system komunikował się ze mną i nadmienił coś na ten temat,to nie pisałbym tutaj.
Nie mam nic przeciwko czekaniu,jeśli wiem za jaką kare.
Napisze do Redakcji :)
Pozdrowienia..................Wojtek

Drogi panie! Mogę napisać: a posteriori,bowiem za mną stoi statystyka i wiedza praktyczna. Nie spotkałem się bowiem z przypadkiem, aby można było kasować dowolne dane, bez uprzedniego potwierdzenia.Myślę wiec,ze i ten portal nie jest wyjątkiem od reguły.
Przy okazji napisze,ze wysłałem email do redakcji,ale do dziś nie dostałem odpowiedzi.Nie mam o to pretensji,bo dziwie się, ze ten portal funkcjonuje bez reklam, które są potrzebne do utrzymania tego i owego.
Pozdrowienia............Wojtek