Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
LessLove 3 350
@Waldemar_Talar_Talar Z perspektywy naszej "podróży", każde doświadczenie jest "potrawą dnia", bo jednorazową jak dzień i chwila.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez MIROSŁAW C. · Opublikowano
w oparach stęchlizny i moczu w sojuszu z diabłem świateł i cieni umarłem przed śmiercią w drzwiach pod powieką łzy rozwrzeszczane bolesne i gorzkie w kształcie gotyckich liter fragment sztuki w teatrze zdarzeń losowych co najmniej dwuznacznych -
Przez Mitylene · Opublikowano
@Charismafilos ciekawy obraz zatem namalowany został w Twojej wyobraźni. Mnie się taki podoba. -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@marekg @marekg i to co urzeka w Twoim wierszu Marku to chile zatrzymane nie tylko słowem ale i nastrój w wierszu czuć i obrazy się nakładają jakby chciało się rzecZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
zostańmy tu na wieczność -:) choć życia szkoda-:) piękna pogoda i nastrojowy wiersz pora na spacer iść jak u Galczyñskiego z wierszem” pod pachą” pozdrowienia serdeczne -
Przez Toyer · Opublikowano
Pozwól mi zagrać w twoim filmie jako aktor pierwszoplanowy gdzie wybuchną uczucia namiętne łącząc serca na planie filmowym zagramy przed kamerami dusz licząc na miłości nagrodę bez wstydu razem autentyczni z ekranowym pocałunkiem improwizując bez scenariusza niech miłość będzie reżyserem a nasze ciała jak dwa ubrania stworzone dla siebie na miarę pozwól mi zagrać w twoim filmie
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne