Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@viola arvensis
    • Któreś oko widzi przyszłość. Prawe czy lewe? Zez. Widzę podwójnie, potrójnie, poczwórnie.    A zawsze jest pojedynczo, ale zawsze wtórnie! Oko wiedziało. Ale które?
    • @vioara stelelor ... płyną obrazy mienią się wspomnieniami róż błękit zdobi brzegi   oglądam myśli  zmieniają się  jak w kalejdoskopie  jak MY wtedy  codziennie INNI   tęsknię  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru   
    • kłamstwo goni prawdę po polach łąkach i lasach jednak ciągle jest o krok za nią    prawda się uśmiecha mówi aleś wariat przecież dobrze wiesz że mnie nie dogonisz   to ja jestem gwiazdą a ty tylko kłamstwem które wmawia sobie że jest czymś fajnym
    • @Migrena  Bardzo dziękuję!     Dziękuję za te słowa - to dla mnie ważne, że tekst do ciebie dotarł w taki sposób. Twoje odczytanie otwiera w nim coś, czego sama nie do końca widziałam. Serdecznie pozdrawiam. :)    @Alicja_Wysocka   Bardzo dziękuję!  Ta „podejrzanie gładka cisza"- to perfekcyjne rozpoznanie. Wiersz nie krzyczał "to o martwej relacji!", tylko pozwolił się w nią wsunąć jak w coś kojącego - i właśnie dlatego późniejsze odkrycie jest tak niszczące.    Serdecznie pozdrawiam. :)  @[email protected]   Bardzo dziękuję!  Gratuluję kreatywności.  Pozdrawiam. :) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...