- 
	Zarejestruj się. To bardzo proste!Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów. 
- 
	Ostatnio dodane
- 
	Ostatnie komentarze- 

Przez Nicość674 · Opublikowano Dobry Boże Daj odwagę, bo unieść tego nie mogę. Za grzech Cię przeproszę, wiem, że tu jesteś, lecz ja już tak dłużej nie mogę. Wybacz mi, proszę, o przebaczenie proszę. Ciało moje spada, ciężar bólu je przytłacza. Daj odejść, bardzo Cię proszę, zanim zło mnie pochłonie.
- 

Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano @Annna2 Mateńko Najświętsza pozwól proszę, by na tym świecie nadal dało się żyć. Też kocham Maryję i dla niej kapliczka i album. Dziękuję że wskrzesiłaś mój wiersz a może go tutaj zamieścić. Teraz chyba jest pora stosowna na taki wiersz i może go bardziej docenią niż na beju?
- 

Przez Migrena · Opublikowano @KOBIETA ulala. piękny wiersz. przytłaczająca, dwoista natura miłości, która jest jednocześnie przyczyną cierpienia i jedynym ratunkiem. relacja, którą opisujesz jest mroczna i niebezpieczna, ale ostatecznie okazuje się niezbędnym elementem istnienia. Dominiko. Twój wiersz rozdziera duszę. Jego piękno tkwi w plastyczności i obrazowaniu które przenikają do ostatniej cząsteczki DNA. super, piękna Dominiko :)
- 

Przez KOBIETA · Opublikowano Noc wyrzeźbiła nas cieniami. Rozbijam pragnienie czerwieni w ażurowej pustce ciał, szminkując usta lepką krwią. Chcesz mnie pochłonąć.? Wypluwam okruchy ciebie karmiąc mrok. Smakujesz …za blisko, za głęboko.! zostaw mnie.! ………. A kiedy twoje oczy błękitnieją, jesteś moim światłem.!
- 

Przez Migrena · Opublikowano @KOBIETA dziękuję Dominiko :) uśmiecham się do Ciebie anielska dziewczyno :)))

- 

- 
	Najczęściej komentowane
- 
	Wiersze znanych
- 
	Najpopularniejsze utwory
- 
	Najpopularniejsze zbiory
- 
	Inne