Danuta Kurczewicz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 wykrzyknikiem modeluję... kiedy myślę o uśmiechu piękny - krzyczą oczy moje a jak włosy w dłoniach splatam kruczoczarne - wołam w snach o dołeczku policzkowym powiem prosto - cud natury usta składam jak do gwizdu krążąc dalej mapy śladem bliżej ciepłych pól równika Himalaje zaliczyłem zostawiając wzruszeń ślad spadam teraz na równinę gdzie na pępku O! położę dalej pójdę jak lunatyk bo inaczej tu zostanę przed doliną westchnień w niepewności i... będę czekał aż ułożysz wszystkie dozwolone znaki wykrzyknikiem modeluję... w udzie gracji widzę dużo łydkę rzeźbi mięsień z moim połączony na paznokciach lakier - kupiłem wczoraj
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja to widzę gdy czytam, chociaż tylko "dozwolone" fragmenty ;) I Himalaje są świetne. I ogólnie jestem za. Pozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 A ja nic nie rozumiem... :-(((
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Wydaje mi się, że jest to wędrówka z góry na dół :) Ale nic nie wiadomo.
Rekomendowane odpowiedzi