Marcin Tkaczuk Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Istnieję i przyznać to chyba mogę Lecz na nazwanie tego życiem jednak nie pozwolę Przemierzam świat i jego cztery strony Obserwując ziemie, będąc nią zachwycony Jednak jedyne czego mogę dokonać To pozwolić się tobie sobą zaopiekować Gdyż nie osiągnę nigdy niczego ponad wiarę Że na zawsze w twej pamięci pozostanę Pilnuj tych wspomnień jak długo to możliwe Póki są w tobie i ja przetrwam jeszcze chwile Podążaj przez świat tak jak ja podążałem I szukaj życia tam gdzie ja go szukać przestałem
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Marcinie, brzmi niezbyt fajnie (rytm i rym). jak dla mnie wiersz "przegadany" na siłę, ale to Twój wiersz a tu nie warsztat, więc ...zmykam bez "mieszania". życzę powodzenia :) pozdrawiam - Krysia
Ela_Ale Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 A ja pomieszam, jeśli wolno. Nie ujmujemy tytułu w cudzysłów. Zgoda całkowita z Teresą - za dużo słów trochę nieudolnie zrymowanych. Rytm nie wyszedł. Treść jest banalna, ale gdyby ją ciekawie przedstawić, nie zanudzając czytelnika.... Może jakoś tak: bywam wszędzie obserwuję czy przetrwam nie wiem pilnuj mnie szukaj zdążysz To jeszcze raczej nie wiersz, tylko podrzucone główne słowa z Twojego. Pozdrawiam. Powodzenia. E.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 gdyby nie te rymy to... pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi