Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rzeszypospolita Polska

Rekomendowane odpowiedzi

„Rzeszypospolita Polska”

Co to jest kurwa antyczna Grecja?
Zamiast do dziewczyny bierze się pedał do dziecka,
Co to jest pierdolona Szwecja?
Dać gejom małżeństwa i prawo do dziecka,
Co to jest państwo bezprawia?
Cztery lata w pace za puszczenie pawia,
To się nazywa władza sprawiedliwości,
Bez prawa do życie i do wolności.

Proszę o szczerą krytykę.

..nic nie mogę..powiedzieć..gdyż mi szczęka opadła:))))...tylko zaraz się nie obraż...jestem pewien...ale to na 99%,że jak byś go wygłosił..w plenerze..no nie wiem na jakimś festynie..to byś wszystko o nim wiedział...(my zapewne też)..Nie będę wnikał..w morfologię tego typu utworu,gdyż..bardziej bliskie są mi tematy..człowiek-(nałogi,rodzina,wartości)-człowiek...może spróbuj..zapewniam..są to bardzo ważne tematy,czytelnik,bardzo często może utożsamić się z autorem,pod względem,doświadczeń,doznań..odpowiedzi na pytania.....,Polityczno..ustrojowo..rządowe sprawy zostawiam wielkim tego świata...nie dostałem jeszcze Nobla..ani nie jestem jakimś autorytetem...świat i wielcy wypną się na mnie... jakbym ich atakował tego typu..utworami,....a z drugiej strony wątpię by biedny kowalski,chwycił za broń i poniósł moje Hasła..W wyniku czego został bym sam...na pograniczu szaleństwa...moje dzieci były by wytykane palcami..niesława i tym podobne historie...:)a niech Cię...rozpisałem się....-pozdrawiam henryk:)..otwarty zawsze na coś nowego..