ZoTy Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 tonę w bukiecie konwalii majowej jeszcze zroszonych na lesnej polanie cichutko dzwonią - słyszę ich aromatem wiatr kołysze kochane konwalie zniewalają takie niewinne budza wspomnienia miłości ktorej juz nie ma a one tam rosną nadal niezmiennie kochane konwalie takie uwodzicielskie o pocałunek proszą jak On niegdyś na tej leśnej polanie pełnej konwalii dziś bukiet ten dostałam od syna owocu tej miłości a kochane konwalie napełniają serce radością wzmagają pragnienia no cóż ... to maj... wiosna ZoTy
G_K Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 ZoTy po tekście widzę, że chyba umiesz pisać. Ale czy umiesz czytać? Tego nie wiem :/
Radosław Pyzik Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 nie jestem jakimś wielkim pisarzem ale wydaje mi się że mogło by w tym być więcej obrazu, nie widziałem nigdy konwalii a po tekscie zazwyczaj spodziewam sięcoś zobaczyć tu były piękne słowa lecz obrazu niewiele. moja interpretacja może być błędna
Rekomendowane odpowiedzi